VARIANTER PÅ JULGRAN
 
 
Idag har jag och min pappa varit och shoppat gran. Dock inte till oss utan till dem. Vi har bestämt att vi inte ska någon julgran iår. Jag har endast haft gran en jul efter att jag flyttat hemifrån, en minigran som vi hade i vår förra lägenhet när vi bodde i Kalmar. Ni hittar bilder på det i min gamla blogg. Tycker det är riktigt fint och mysigt med gran och jag skulle gärna vilja ha det i år också, men tyvärr har vi lite ont om platsen som det ser ut nu.
 
Men det finns ju väldigt många alternativ till en riktig gran och Livet hemma bjuder på en del roliga varianter. Är lite sugen på att knåpa ihop en egen som funkar när man har platsbrist, men vi får väl se vad det blir.....
 
Har ni julgran eller någon variant på gran?
 
 
Fin kväll!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej! När jag tittade på Ernst program i söndags kväll så uppfattade jag det som att bordsgranen är den som först används, vilket jag inte hade hört tidigare. I år hade jag tänkt göra en bordsdekoration med Amaryllis och en liten granplanta (självsådd). Tyvärr kom frosten och snön alldeles för snabbt, så jag hann inte med att testa min idé ;-)

2012-12-18 @ 19:39:23
URL: http://fikadax.wordpress.%20com
Postat av: Josefin -My Happy Days-

Jag hade tänkt mig en lien liten gran att sätta i en korg men det blir inte så denna jul. Har inte barnen nu innan jul och då känns det inte lika kul att klä en gran själv, vill ju göra det med dem... Men nästa år!

2012-12-19 @ 03:46:22
URL: http://myhappydays.se/
Postat av: Gabriella

Fint det ser ut, härlig inspiration!=)

2012-12-19 @ 11:36:50
URL: http://elephantzoul.blogg.se
Postat av: Elins blogg

Jag köpte gran i söndags, kunde inte hålla mig! Älskar lukten och det är så mysigt att klä den och sen lägga julklapparna under. Hittade en vanlig gran som var så tjock och tät nästan som en kungsgran, fanns mycket fina granar i år.

Hoppas allt är bra med dig! Kram

2012-12-20 @ 08:37:29
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback